• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

3 tips voor de perfecte staycation

Waarom ver reizen als je ook op vakantie kan gaan in je tuin?

Cesano ligbed

Heb je geen reisplannen gemaakt? Geen enkel probleem! Want een staycation is ook leuk en zit al jaren in de lift. En terecht. Want waarom zou je ver reizen als je ook op vakantie kan gaan in je eigen tuin. Wij geven je graag enkele tips om een leuke vakantiesfeer te creëren op je eigen terras. 

Bye bye Côte d'Azur, hello Côte de Maison!

1. Ga voor comfort

Wie vakantie - of staycation - zegt, zegt genieten van nietsdoen en luieren. Daarom kan een comfortabel ligbed niet ontbreken tijdens jouw vakantie. Een boek lezen, zonnen, een siësta doen... De opties zijn eindeloos. 

Tip: kies voor een ligbed met verstelbare rug. Dan kan jij je ligbed plaatsen zoals jij het wil. Plat voor de siësta, een rechte rug om een boek te lezen.

Caravelle ligbed
Cesano ligbed
Vicari ligbed

2. Zorg voor verkoeling

Als je kiest voor een staycation, hoop je sowieso op mooi weer. Maar té mooi weer is natuurlijk niet altijd even aangenaam. 

Bescherm jezelf door op tijd en stond zonnecrème te smeren. Want tijdens je vakantie erbij lopen als een kreeft met een zonneslag is echt geen goed idee.

Zorg daarom ook tijdig voor verkoeling. Schaf je een zwembadje aan, zit op tijd en stond in de schaduw en drink voldoende. Op vakantie hoeft dat zeker niet altijd water te zijn. Een frisse pint, een lekkere mocktail of een rosé zorgt voor dat tikkeltje extra vakantiegevoel.

Heeft je tuin of terras niet voldoende schaduw? Dan kan een parasol voor een oplossing zorgen. Vind je het ook zo moeilijk om een exemplaar te kiezen? We geven je graag wat tips om de juiste parasol te kiezen!

Gigante zweefparasol
Apiro parasol
Avola zweefparasol

3. Geniet van 's ochtends tot 's avond van je vakantie

Is de zon verdwenen,maar heb je nog bijlange geen zin om naar binnen te gaan? Blijf dan toch gewoon buiten zitten

De ideale loungeset is perfect om dag én nacht van te genieten. Leg je languit in de loungezetel, profiteer van een mooie zomeravond, leuk gezelschap of een goed gesprek en misschien is er wel een mooie sterrenhemel te spotten! Klinkt als de ideale vakantieavond.

Bugano loungeset
Coria loungeset
Caldela loungeset

Maak nu jouw staycation onvergetelijk

Laat je verder inspireren

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.