• Gratis aanhuislevering

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

Tuininspiratie

De tuin en het terras worden steeds belangrijker als extra leefruimte. En dat kunnen we alleen maar toejuichen. Maar het is helaas niet altijd gemakkelijk om je tuin in te richten. Daarom hebben wij een heleboel tuin ideeën voor jou verzameld om de inrichting van je tuin - klein of groot, landelijk of stedelijk - gemakkelijker te maken. Laat je inspireren door praktische tips, de nieuwste trends of onze merken en catalogi.

Meest recente artikels:

Meest gelezen artikels:

Vinci
Bristol Essentials
Bristol À La Carte

Tuin ideeën

Of je nu een kleine tuin, een stadstuin, een voortuin of een uitgestrekt landgoed wil inrichten, je kan je nooit te veel laten inspireren. Onze tuin inspiratie-pagina bundelt voor jou al onze tips & tricks. Praktische, zoals de tuinideeën over hoe en wanneer je een beschermhoes moet gebruiken. Leerrijke, zoals de pagina’s over onze All Weather tuinkussens. Of gewoon inspirationele om bij weg te dromen…


Tuindecoratie

De inrichting van ieder terras is telkens wat anders. Zo heb je verschillende groottes. Ga je voor een praktische balkonset of heb je plaats voor een enorme loungeset. Er bestaan natuurlijk ook heel wat verschillende smaken. Fan van landelijk en klassiek met hout en wicker? Of doet strak, modern aluminium je hart sneller slaan? De ultieme persoonlijke toets geef je aan jouw tuin met tuindecoratie. Kies de juiste tuinkussens, ga voor een warm buitentapijt en werk af met gezellig groen. Lijkt het jou allemaal wat veel? De overzichtelijke tips van Exterioo zullen al deze beslissingen en keuzes een stuk gemakkelijker maken.


Inrichting (kleine) tuin

De oppervlakte van je terras mag al lang geen barrière meer zijn om tuinmeubelen te vinden die je mooi vindt. Daarom vind je bij Exterioo een uitgebreid aanbod aan tuinmeubelen voor een gezellige stadstuin. Naast het dat aanbod, hebben we ook heel wat inspiratie beschikbaar om jouw kleine tuin in te richten. Lees daarom zeker onze tuininspiratieblog met alle tuinideeën en laat je inspireren!