• Gratis aanhuislevering

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

Merken bij Exterioo

Bij Exterioo willen we iedereen inspireren om ultiem te genieten van het buiten-leven. Dit doen we al jaren met onze merken Vinci, Bristol Essentials en Bristol À La Carte. Wat je ruimte, smaak of budget ook is, je vindt bij ons altijd de ruimste keuze tegen de beste prijs/kwaliteit. Ontdek onze merken en vind de meubelen die van jouw tuin of terras een plek vol dromen en herinneringen maken.

Vinci
Bristol Essentials
Bristol à la carteVinci

Buitenplezier begint hier!

De tuinmeubelen van Vinci passen perfect bij wie jij bent - én bij je budget. Even gezellig relaxen met z'n tweetjes of een tuinfeest voor de hele familie? Het assortiment van Vinci is er voor al je buitenplannen. Kies, bestel en ervaar hoe makkelijk genieten kan zijn.


Vinci tuinmeubelen

Ontdek Vinci bestsellers

Bristol Essentials

Betaalbare tuinsets. Onschatbare momenten.

Op zoek naar een uniek kwaliteitsaanbod van tuinmeubelen, zonder keuzestress? Met Bristol Essentials kies je voor het beste van twee werelden: handige tuinsets voor een voordelige prijs, ontworpen met oog voor duurzaamheid en comfort.


Bristol Essentials

Ontdek Bristol Essentials bestsellers

Bristol À La Carte

Ervaar premium kwaliteit, comfort en design

Buiten leven, genieten en relaxen begint met Bristol À La Carte. Maak je keuze uit buitengewone designs en combineer ze tot een unieke set die perfect past op jouw terras. De All Weather Sunbrella Luxe kussens vereisen vrijwel geen onderhoud, terwijl ze je verzekeren van de hoogste vorm van comfort. Zo geniet je altijd zorgeloos, in alle rust en stijl.


Bristol à la carte

Ontdek Bristol À La Carte bestsellers