• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Huisje, tuintje, loungebankje? Ontdek de tuinmeubelen uit Huis Gemaakt: laat je inspireren!

Een huis is pas hélemaal af als de tuin in orde is! Dat weten ze goed genoeg bij Huis Gemaakt (VTM), het tv-programma waarin 9 jonge koppels de strijd aangaan met één doel: hun gerenoveerde droomwoning winnen.

Elke week verbouwen ze samen 3 huizen, elk volgens hun eigen stijl, tot er één winnaar overblijft. En daar hoort dus ook de tuin bij – die mooi ingericht wordt met tuinmeubelen van Exterioo, natuurlijk!

De nieuwe tuin in Lokeren

Antje en Ruben maakten van hun tuin in Lokeren een gezellige oase van rust. Gezellig wegzakken in hun Cosito lounge of cozy tafelen aan hun Norma picknicktafel? Check!

De nieuwe tuin in Kortrijk

Jerina en Harry zijn overduidelijk creatieve zielen. De creativiteit kon in hun stadskoertje niet ontbreken. Genieten van de natuur in hun Orso loungeset of picknicken met de kids aan hun Fermo tafel met banken? Check!

De nieuwe tuin in Laakdal

De tuin... niet de favoriete 'kamer' van Amber en Kenny om te verbouwen. Tot ze af is natuurlijk! Vanaf nu hebben ze vanuit hun Modica loungeset een prachtig zicht op hun droomhuis. Vrienden op bezoek? Aan hun Varese tuinset is alvast plaats genoeg!

Haal méér uit Huis Gemaakt (VTM)

Heb je zelf plannen om je tuin een grondige make-over te geven? Hou dan zeker ook onze blog in de gaten. We verwennen je met leuke achter-de-schermen info over de stijlkeuzes van de kandidaten, handige tips & tricks rond tuincreatie én een blik op de getoonde toppers uit onze collectie.

Benieuwd geworden naar ons assortiment?

Loungesets
Tuintafels
Tuinsets
Tuinstoelen

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.