• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Acties en aanbiedingen

Eén plaats waar je al onze promoties, acties en toppers kan terugvinden? Maak kennis met ons actieportaal. Ontdek de laatste promo op tuinmeubelen, het laatste stuk aan een unieke korting of de actie van de maand. Maar wees er snel bij, onze aanbiedingen gaan altijd heel snel de deur uit.

De beste deals


Alle tuinmeubel acties onder één dak.

Bij Exterioo krijg je knalpromoties. We streven er niet alleen naar om de kwaliteit te leveren die je verwacht van tuinmeubelen, we willen er ook voor zorgen dat je bij Exterioo de beste prijs vindt. Om ervoor te zorgen dat je steeds ons strafste acties ziet, mee bent met de laatste promoties en zeker bent van de beste prijs voor onze tuinmeubelen, verzamelden we alle acties op deze pagina.

Steeds de strafste aanbieding.

Je tuin is een belangrijk deel van je woning en daarom richt je ook je tuin en terras met veel zorg in. Bij Exterioo streven we er naar om iedereen die mogelijkheid te geven en daarom krijg je met de regelmaat van de klok straffe aanbiedingen te zien. Dankzij deze aanbiedingen tik je je loungeset, tuinset of tuintafel voor een fikse korting op de kop.

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.