• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Outdoortrends 2020

Kijk jij ook uit naar het mooie weer? Bij wijze van een aperitiefje, bundelden we voor jou de 5 trends die komend seizoen onze terrassen en tuinen gaan bepalen: van nieuwe landelijkheid tot de onmisbare lounge.

1. De nieuwe landelijkheid est arrivé

Landelijkheid is een Belgische stijl die blijft scoren, zij het vandaag met een iets modernere en meer minimalistische look: maak kennis met de outdoor nieuwe landelijkheid. Bij deze stijl domineren eenvoud, natuurlijke materialen met authentieke vormen en functionaliteit. Een harmonieus samenspel tussen mens en natuur, waarbij de grens tussen binnen en buiten vervaagt.


2. Lounge is life

Je kan het je bijna niet meer voorstellen: een aperitief voor of koffie na het diner nuttigen op een stoel aan tafel. De lounge heeft de tuinwereld veroverd en is 'here to stay'. Op 5 jaar tijd is de markt van de lounges geëxplodeerd en is het een onmisbaar element geworden in onze tuinen; van minimalistisch aluminium met keramisch tafelblad tot elegant touw en combinaties met teak.


3. Bye bye wicker, hello alu

Dankzij de technologische revoluties wordt kleurvast en licht tuinmeubilair de nieuwe basis. Meer en meer duikt een minimalistische metallic look op met onzichtbare lasnaden die het geheel een zeer duurzaam karakter geven. De gedroomde outfit voor de Belgische weersomstandigheden.


4. Mag het wat comfortabeler aub?

De tijd dat tuinmeubelen vooral mooi en strak, maar verre van comfortabel moesten zijn, is voorbij. Vandaag moeten ze op beide punten scoren! De trend is dan ook iets hoger loungemeubilair; om in- en uitstappen te vergemakkelijken, vol comfy kussens om heerlijk in weg te zakken.


5. Een houten comeback

Ooit de lieveling in elke tuin, daarna door aluminium in de vergeetput geduwd. Tijd voor de revanche van elegant (gecertificeerd) hout. Meubelen in gecertificeerd hout staan voor natuurlijk schoon dat onder het zonlicht en uit de aarde is gegroeid en met respect voor de natuur. Dit warme product won de jongste jaren enorm aan populariteit en schopte het omwille van haar charme en authenticiteit tot favoriete, duurzame meubelmateriaal.


Laat je verder inspireren

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.