• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Klein maar fijn

Wie zegt dat je een klein terras, een koertje of balkon niet leuk kan inrichten?

Als je in de stad woont, is de kans groot dat je buitenruimte niet zo groot is. Die paar vierkante meter frisse lucht wil je dan natuurlijk zo goed mogelijk benutten. En dat kan gewoon. Zolang je slim gebruik maakt van de ruimte heb je in geen tijd een trendy terras, koertje of balkon ingericht.

Optimaal ontspannen
Hoog of laag?

Optimaal ontspannen

Voor een beetje luieren, lezen of muziek luisteren heb je aan een paar vierkante meter genoeg. Dat geldt net zo voor een drankje doen met wat vrienden. Een loungeset is voor die me- en us-time natuurlijk ideaal. En dat hoeft geen grote te zijn. Desnoods zet je er een paar of stapelbare stoelen of een bankje bij. Die zet je na het gezellige avondje weer op een plek waar het niet in de weg staat.

Hoog of laag? Allebei!

Een kleine ruimte lijkt al snel vol. Zeker als je meubelen van ongeveer dezelfde hoogte (of laagte, zo je wil) neerzet. Je creëert een ‘groter’ geheel door lage meubelen, zoals een comfortabele tuinstoel of kleine loungeset, af te wisselen met hogere stukken, zoals een bartafel. Bijkomend voordeel is dan ook meteen dat je van plek kunt wisselen. Als je buiten werkt bijvoorbeeld. Want er is weinig fijner dan tijdens je pauze even lekker onderuit te zakken, nietwaar?

Diner voor twee (of meer)
Extra aankleding

Diner voor twee (of meer)

Buiten aan tafel even bijpraten na een lange werkdag onder het genot van een heerlijk diner? Voor een klein terras is een bistroset met twee stoelen een logische, maar niet de enige oplossing. Je kan ook gaan voor een barset. Als je daar meer stoelen aan plaatst, kun je met een gerust hart vrienden en familie uitnodigen om heerlijk buiten te genieten van een drankje, een etentje en van het gezelschap.

Extra aankleding

Met slim gekozen tuinmeubelen kom je al een heel eind bij het inrichten van je kleine ruimte. Maar waarom zou je het niet nog extra gezellig maken? Leuke accessoires, zoals kussens, planten (eventueel in verrijdbare potten), een extra krukje of klein bankje en verlichting nemen maar weinig ruimte in. Maar ze brengen des te meer sfeer en nodigen extra uit tot heerlijk lang genieten van een mooie en zonnige dag.

Jouw koertje of balkon inrichten?


* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.