• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

De 4 beste tuinmeubelen voor je pop-upterras

Wil je nog snel van de laatste zonnestralen genieten, maar heb je je terrasinrichting al veilig opgeborgen voor de winter? Geen nood, met deze handige compacte terrasmeubelen tover je in een wip een pop-up najaarsterras tevoorschijn om ten volle van de Indian Summer te genieten.

1. Pagino voor de natuurliefhebber

Met de Pagino loungezetels in aluminium en twisted wicker haal je het beste van de natuur naar je tuin. Natuurlijke materialen, organische ontwerpen en verfijnde lijnen typeren de Pagino collectie. Blijf ook na de zomer langer buiten en geniet van deze kuipstoel als verlengstuk van het landschap.


Pagino loungeset

2. Fano charmeert de fashionista's

Rond is dé nieuwe trend in outdoor. Het mag dan ook niet verwonderen dat de Fano tuinset hoog op het verlanglijstje van menig fashionista staat. De kegelvormige voet in witte of zwarte aluminium geeft de Fano tuintafel een elegante look. In functie van de diameter (85 cm, 110 cm, 130 cm of 148 cm) biedt deze tuintafel plaats aan een gezelschap van 2 tot 6 personen.


Fano tuinset

3. Nazomeren in Ibiza-stijl met Cosito

Haal de boho-vibes in huis met de Cosito loungezetels in teak en zitting in rope. Zalig niets doen en achterover hangen in de lounge. Combineer de balkonset van twee zetels met een Cosito bijzettafel voor je tropische drankjes en een instant vakantiegevoel.


Cosito loungeset

4. Industriële tête-à-tête met Piemonte

Italiaanse allure met industriële look, zo kan je de Piemonte tuintafel het beste omschrijven. Het strakke aluminium frame in zwart of wit combineer je naar eigen smaak met een keramisch of teak tafelblad. Van tête-à-tête (70 x 80 cm) tot duodate (140 x 80 cm) - enkel beperkt gezelschap toegelaten aan deze Italiaanse klassebak.


Piemonte tuintafel

Ontdek meer tuininspiratie

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.