• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Exterioo en One Tree Planted

Bedankt om door te klikken naar deze pagina. We geven je hier meer informatie over de korting, onze samenwerking met One Tree Planted en over One Tree Planted zelf.

Hoe werkt onze korting?

Je hebt in de verschillende stappen van het bestelproces gezien dat je korting geldig is in combinatie met een voucher ter waarde van 1 euro voor One Tree Planted. Dat betekent niet dat jij 1 euro extra betaalt bij je bestelling. Die ene euro komt bij je bestelling te staan, maar wordt daarna direct verrekend als je je bestelling ook plaatst.

Wat kost het jou?

Simpel gezegd: helemaal niets. De 1 euro nemen wij voor onze rekening en doneren we aan One Tree Planted. Zij gebruiken elke euro om evenveel nieuwe bomen aan te planten. Vanwege bepaalde wetgevingen kunnen we jou doorheen het jaar (buiten de reguliere Solden-periodes) alleen een korting geven in geval van koppelverkoop.

Omdat we je niet met extra kosten willen opzadelen - of met artikelen die je niet direct nodig hebt - kozen we voor een samenwerking met One Tree Planted en bij elke aankoop 1 euro te doneren. Natuurlijk kun je er voor kiezen de voucher te verwijderen uit je bestelling. Maar helaas valt je korting dan ook weg en betaal je je bestelling aan de eenheidsprijs.

Wat doet One Tree Planted?

One Tree Planted is een non-profit organisatie die bomen aanplant. Zij zetten zich in om ontbossing tegen te gaan en om particulieren en bedrijven te stimuleren iets terug te geven aan het milieu en biodiversiteit te beschermen. Simpelweg door bomen te planten. Overal ter wereld.

Waarom werken wij samen met One Tree Planted?

We steunen One Tree Planted niet zomaar. Wij gebruiken heel wat tropisch hardhout uit Indonesië voor het maken van onze meubels. Vooral omdat dit hout de beste kwaliteit heeft. Onze samenwerking met One Tree Planted en hun werk in Azië geeft ons de kans iets terug te geven aan de natuur en bij te dragen aan een beter milieu. En met jouw aankoop help jij ons daar ook bij. Bedankt daarvoor!

Vragen of advies nodig?

Onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of breng een bezoek aan de showroom voor een gesprek met een medewerker. Tot snel!


* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.