• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

De showroom van Exterioo Brugge sluit de deuren

Op 12 december zal onze showroom in Brugge sluiten. Maar: dit is tijdelijk. We gaan hard aan de slag om je vanaf maart volgend jaar nóg meer beleving, service, advies en inspiratie te bieden. In onze vernieuwde showroom zal je alles vinden om ultiem te genieten van het buiten-leven. In 2022 kun je terug in jouw showroom in Brugge terecht. We houden je uiteraard op de hoogte wanneer dat het geval is!

Wij blijven er voor jou

Ook al is de showroom in Brugge straks dicht, we blijven er uiteraard nog steeds voor jou. Want je kan altijd terecht in onze showrooms in jouw buurt. Bezoek bijvoorbeeld Knokke, Roeselare of Waarschoot en laat je inspireren.

Onze webshop is altijd open

Naast de showrooms in de buurt is er natuurlijk ook onze website. Ook daar vind je alle collecties en genoeg inspiratie om je tuin of terras (opnieuw) in te richten. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. lees meer

Adres

Havenstraat 9

8000 Brugge

Bereken route

Telefoon: 050/34.88.61


Openingsuren

MaandagGesloten
DinsdagGesloten
WoensdagGesloten
DonderdagGesloten
VrijdagGesloten
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.