• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Van buiten eten tot buiten bingewatchen

Zo spendeer je heel de zomer in de tuin of op het terras

Zoveel mogelijk buiten leven: dat is ook het plan van de grote familieclan die sinds hun Blind Gekocht-avontuur naast elkaar woont in Herzele. De twee familiewoningen zijn volledig van elkaar gescheiden zijn maar in de ruime tuin leven de drie generaties samen. En daar maken ze beter veel gebruik van. Want op mooie dagen liggen de frisse lucht, de vitamine D en het gefluit van de vogeltjes er voor het grijpen. Spendeer jij binnenkort ook de hele zomer in je tuin?

Intieme diners en uitbundige feestjes

Waarvoor we allemaal wel eens de open lucht in trekken, is natuurlijk om gezellig iets te eten en te drinken. Een investering in een comfortabele en degelijke tuinset is dus altijd een goed idee. Je kan tenslotte drie keer per dag uitgebreid van die investering genieten. En als het even kan, nodig je ook een aantal vrienden uit om samen met jou te tafelen. Geluk is niet te koop, maar een tuintafel wel!

Kies wel gericht voor een tuinset die goed bij je noden aansluit. Met een verlengbare tuinset zit je sowieso goed. Deze tafels kan je openklappen tot een tafel van wel tien personen. Je kan er dus zowel intieme familiediners als uitbundige kinderfeestjes aan organiseren.

Openluchtcinema

En na het eten volgt een welverdiende siësta. Als de Spaanse zon naar ons land afzakt, doen ook hun zalige tradities dat. Plaats voldoende ligbedden op je terras zodat je nooit hoeft te vechten voor een plekje in de zon.

Eens de nacht valt, palmen je kids de ligbedden in met hun laptop of tablet. Want op een warme avond kan je net zo goed buiten Netflixen. Een leuk meubelstuk voor wie regelmatig samen naar films kijkt, is het dubbele Como-ligbed. Deze luxueuze ligstoel biedt plaats aan twee personen. De twee helften kunnen ook apart versteld worden. Zo kan je allebei comfortabel bingewatchen in je eigen openluchtcinema.

Zorgeloos ontspannen

Als als je wil tafelen noch liggen, dan blijft enkel ‘hangen’ over. Met een loungeset op je tuin of terras creëer je een idyllisch hoekje om urenlang in te swipen, lezen, aperitieven, gitaar spelen of zelfs werken. Het is de perfecte cocon om in alle rust (of al babbelend) met het hele gezin samen te zijn.

De ideale loungeset? De moderne Puglia loungeset; hij komt in tal van vormen en maten en past dus op elk type terras. Hij is even comfortabel als gebruiksvriendelijk en dus perfect voor wie voluit van zijn zomer wil genieten zonder teveel aan het onderhoud te moeten denken. Want van het eindeloze aanbod aan dingen die je kan doen in je tuin, is zorgeloos ontspannen toch veruit het leukst, neen?

Een hele zomer in je tuin? Ontdek ons assortiment!


* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.