• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Sun's out, picknick's out!

Nu de zon weer van de partij is, willen we in ons doorgaans druilerige Belgenlandje geen straaltje zon missen. Desnoods met een extra laagje tegen de frisse wind, maar die vitamine D moeten en zullen we vangen! Met onze picknicktafels geniet je van ontbijt tot avondmaal van gezellige momenten in de frisse buitenlucht.

Table de pique-nique Mundo

Mundo, mee met de zon

Met de Mundo-picknicktafel uit het Vinci-gamma stel je een leven in de zon centraal. Met een lengte van 200 cm biedt ze comfortabel plaats aan 6 personen. Voldoende plek om je dag te starten met een heerlijke kop koffie, efficiënt van thuis te werken in de buitenlucht of te genieten van geen gezellige barbecue met de vrienden.

De Mundo picknicktafel is beschikbaar in twee uitvoeringen, telkens in twee kleuren. Er is de volledig aluminium versie met zitbanken en tafelblad in hetzelfde kleur. Of er is de uitvoering met zittingen en tafelblad in polywood.


Sevilla picknicktafel

Groeten uit Sevilla

Ook de Sevilla picknickbank is een betrouwbare allrounder. Afhankelijk van zijn lengte biedt deze plaats aan 8 (240 cm) of 10 (280 cm) personen. Met een extra zitkussen onder je billen blijf je gegarandeerd uren kletsen met familie of vrienden.

De Sevilla bank maakt deel uit van het Bristol Essentials-assortiment, wat inhoudt dat er gekozen wordt voor zwaarder en steviger aluminium en een hoogwaardige afwerking. Je hebt de keuze uit een versie volledig uit aluminium en een model waarbij de zitting en het tafelblad uit teak vervaardigd zijn. Het teakhouten blad van de Sevilla-picknickbank wordt omzoomd door het aluminium frame wat voor een modieuze, contrasterende look zorgt.


Norma

Klassiek design

Wie het graag klassiek heeft zonder het designaspect te verliezen, zit goed met de Norma-picknicktafel. Afhankelijk van zijn lengte, biedt dit model plaats aan 8 (240 cm), 10 (300 cm) en 12 personen (360 cm). Met norma ga je uitsluitend voor verfrissend wit en gebruikvriendelijk aluminium. Het moderne design maakt van beide picknicktafels een betrouwbare allrounder voor zwel een knutselnamiddag als een smakelijke barbecue.

Voor extra comfort kan je opteren voor extra kussens. Bij Nermo kan je gaan vor waterbestendige All Weather kussens in Sunbrella® stof, gevuld met quick dry foam.


Fermo

À table met allure

De strakke lijnen van de Fermo-collectie dompelen je etentjes meteen onder in klasse en stijl, of je nu kiest voor comfort op het terras of voor een lekker zomers gevoel gaat met de voeten in het gras. Het rechthoekige onderstel biedt stabiliteit op elke ondergrond, zonder in te boeten aan verfijndheid.

Het onderstel van de Fermo-tafel is beschikbaar in wit of zwart aluminium. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en je voorkeur heb je keuze uit 4 verschillende lengtes. De tafelbladen hebben vijf verschillende uitvoeringen: keramiek - beschikbaar in 12 verschillende dessins-, teak of een meer budgetvriendelijke optie zoals Ceramic Glaze Glass of Cera + Glass en glas.


Dit kan je ook interesseren

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.