• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Stijlvol outdoor cocoonen

Herfstig hygge

Die laatste warme zomerdagen koesteren we als grote schatten. Want willen we niet allemaal zo lang mogelijk buiten genieten? Het einde van de zomer betekent tegenwoordig gelukkig niet meer het einde van onze buitenmomenten. Met een laagje extra voor jezelf en je terrasmeubelen geniet je maximaal van je tuin ook wanneer de temperaturen zakken. Ga zalig buiten cocoonen!

Stijlvol outdoor cocoonen

Trend: gestoffeerd outdoor

Textiel is de laatste jaren zo ontwikkeld dat zachte en duurzame materialen naast indoor nu ook outdoor bakken gezelligheid kunnen brengen. Een breed gamma aan bekledingsopties voor je terrasinrichting zit in de lift. We bieden met All Weather Sunbrella® Luxe verschillende uitvoeringen in heel wat aantrekkelijke kleuropties.

Maar het allermooiste aan de All Weather Sunbrella®-stof is dat ze speciaal werd ontwikkeld om heel het jaar door buiten te worden gebruikt. All Weather Sunbrella®-kussens kunnen bij slechte weersomstandigheden of tijdens de winter dus in principe ook buiten blijven liggen (toch wordt er aangeraden om ze in de strenge wintermaanden veilig binnen op te bergen).

Ook op de intensiteit van de kleur werd gewerkt. Doordat pigmenten in het begin van het weefproces worden aangebracht, blijven ze stevig in de textuur zitten en vervagen ze niet. De vuilafstotende laag in combinatie met de unieke quick dry foam vulling, maakt de kussens tenslotte ook nog rot- en schimmelvrij.


Ontdek meer tuininspiratie

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.