• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Schaduwmakers met stijl - parasols voor elk terras

Een parasol is even noodzakelijk voor een terras als tafels en stoelen of een lounge, zeker nu onze Belgische zomers steeds warmer worden. De belangrijkste vraag is hoe je de schaduwmaker wil inzetten? Voor een tafel, ligbed, ruim of compact terras? Wij zetten de stijlvolle opties op een rij.

Schaduwspel aan tafel

Geniet je graag van lang tafelen of heb je een ruim terras en wil je enkel het beste van het beste? Dan kies je voor een zweefparasol. Doordat de voet van een zweefparasol altijd aan de zijkant van de parasol staat, en er heel wat verschillende afmetingen beschikbaar zijn, past deze altijd wel over je tuintafel, loungebank of ligstoelen. Al onze zweefparasols hebben een kantelfunctie (naar achter) en kunnen 360° rond hun eigen as draaien.

De Minore-parasols hebben standaard een tiltfunctie (naar links of rechts), bij de Rufina-parasols is dat optioneel. Maar waar de zon ook staat, je kan met veel gemak de parasol zo richten dat je optimaal kunt genieten van de schaduw. Zowel de Minore als de Rufina zijn beschikbaar met een polyester doek of kunnen gecombineerd worden met een All Weather Sunbrella® Luxe doek waarvan je de kleur kan afstemmen op die van je loungekussens en tuinstoelkussens.

Rufina parasol
Rufina parasol
Minore parasol
Minore parasol

All-in-one parasol voor elk terras

Is "We moeten zweven, roteren, kantelen, tilten en weer doorgaan" je zomers lijflied? Met de all-rounder Avola tover je schaduw voor elke setting met slechts 1 investering.  De parasol is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de Avola en Avola tilt. Beide kunnen moeiteloos in kantelstand (naar achter) gezet worden en dankzij de gebruiksvriendelijke hendel kan je de Avola tilt ook links of rechts tilten boven je lounge of ligbed. De parasol is bovendien 360° roteerbaar rond de eigen as en compact inklapbaar, dus kan zowel op een groot als klein terras ingezet worden.

Avola parasol
Avola parasol
Avola parasol
Avola parasol

Benieuwd naar meer tuininspiratie?

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.