• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

De meest betaalbare tuinmeubelen

Mooie en kwalitatieve tuinmeubelen hoeven niet altijd duur te zijn. De redenen waarom we kiezen voor zo'n prijsbewuste inrichting van het terras kunnen erg uiteenlopen: ben je een starter en op zoek naar een budgetvriendelijke invulling; zoek je een compacte combinatie voor achteraan in de tuin; of laat je tuintje of balkon enkel een kleine aanpak toe? We zetten alvast enkele toppers uit het Vinci-gamma op een rijtje.

1. Tafels met uitschuifplezier

Twijfel je tussen een grote of een kleinere terrastafel? Met een uitschuifbare tafel schakel je snel als er onverwacht extra gasten komen en tover je in een vingerknip die knusse tête-à-tête-tafel om tot een uitbundige feestdis. Laat je terras meegroeien met je gezin of geniet volop met familie en vrienden.

Ken je de Oviedo tuinset al? Tot wel 8 gasten kunnen aanschuiven voor een last-minute bbq. Voor het tafelblad heb je de keuze uit ceramic print, glas of polywood.


Oviedo tuinset
Oviedo tuinset
Oviedo tuinset

2. Iedereen in de lounge

In 2020 is de lounge niet meer weg te denken van het terras. Van minimalistisch aluminium tot warm eucalyptushout en polywood, een loungeset is een essential voor elke tuininrichting.

Waar je vroeger een lounge én een ligbed moest kopen, vind je die nu in één handige combinatie. De Caldela van Vinci is een multifunctionele hoeklounge die je in geen tijd omvormt tot ligbed. Handig om nog even volop te genieten van de zon voor je vrienden komen aperitieven.


Caldela loungeset
Alora loungeset
Merida loungeset

3. Groot plezier op een klein terras of balkon

De oppervlakte van je kleine terras, tuintje of balkon mag geen excuus zijn om het niet vrolijk in te richten. Vinci biedt een brede waaier aan 'pop-up' terrasmeubelen waarmee je compact kan genieten van samen buiten zijn. Onze handige mini's kan je ook als tweede tuinset gebruiken om de laatste zonnestralen achteraan in de tuin mee te pikken.


Nuva balkonset
Caldela loungeset
Cosito balkonset

Lees ook:

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.