• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

“De Pagino geeft het gevoel alsof je élke dag met vakantie op Ibiza bent.”

Julie verhuist volgend jaar van een appartement met klein terras naar een huis met een tuin. Haar job bij Exterioo komt dan ook perfect van pas. Want doordat ze dagelijks bezig is met onze tuinmeubelen op onze website, weet ze nu wat er straks in haar tuin staat te schitteren: de Pagino reeks.

“In mijn tuin wil ik écht gaan voor een vakantiegevoel, elke dag van het jaar. Een relaxte sfeer en een frisse stijl met lichte kleuren, aardetinten en natuurlijke materialen. Noem het “de Ibiza-stijl”. De Pagino past perfect bij die sfeer, zeker in combinatie met de Live Edge reeks. Vooral vanwege de afwerkingen. Neem bijvoorbeeld de vorm van het tafelblad. Die is uniek omdat de natuurlijke lijnen van de boomstam bewaard zijn gebleven. Zo mooi! Dat is een van de redenen waarom de Pagino Live Edge met stip bovenaan mijn wishlist staat!”

Ibizatuin? We like! Naast de kleuren en materialen die je vaak terugziet op Ibiza, staat het eiland natuurlijk ook bekend om iets anders: goed feesten. “Haha, klopt! En daar draait de tuin ook echt om voor mij: de sfeer van gezellige avonden. Van die late zomeravonden gevuld met praten en lachen met vrienden rond een extra grote tafel. Heerlijk lang én comfortabel keuvelen in de Pagino wicker kuipstoelen met hapjes en cocktails. Ik kan niet wachten!”

“Verder zet ik het liefst ook nog een loungehoek neer. Want een op Ibiza geïnspireerde tuin is niet compleet zonder zo’n hoek om relaxed in weg te zakken. Zeker als je die aankleedt met zo veel mogelijk verschillende sierkussentjes en plaids.” Klinkt nu al supergezellig! Maar Julie droomt nog even door: “Het terras wil ik natuurlijk graag aanvullen met wat extra groen. Zoals olijfboompjes, hangplantjes en hier en daar een toffe cactus. En om het plaatje compleet te maken, ga ik extra sfeer creëren met gezellige verlichting.

“De kers op mijn Ibiza-tuin-taart zou een klein en supergezellig hoekje zijn, waar je kan genieten van het laatste avondzonnetje. Ook daar wil ik dan de stijl van de eyecatcher van mijn tuin - de tuinset - doortrekken. Met bijvoorbeeld de Pagino balkonset in handgeweven wicker. Die is zalig knus.”

Cesano ligbed

Het lijkt ons dat Julie volgend jaar geen betere plek heeft voor heerlijke avonden met een laatste avondzon. “Dat weet ik wel zeker!”, lacht ze. 
Geïnspireerd door Julie en haar favoriet?* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.