• Gratis aanhuislevering

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • 33 Exterioo showrooms

Tot ziens Overstock Garden. Halloo Exterioo!

Inderdaad: Overstock Garden is vanaf nu Exterioo Tuinmeubelen. Daar hebben we onze redenen voor. 
Ook al heten we voortaan anders, je blijft genieten van de beste prijs/kwaliteit, de ruimste keuze aan tuinmeubelen en de strafste acties. 
En je krijgt nóg meer inspiratie om ultiem te genieten van het buiten-leven.

Waarom gaan we verder als Exterioo?

Als tuinmeubelspecialist willen we iedereen inspireren om samen buiten te genieten. Dit doen we al jaren met onze unieke collecties. En dat gaan we nu nóg meer doen door jou een complete beleving te bieden. In onze showrooms, op onze website en in onze communicaties.

Daarom gaat Overstock Garden vanaf nu verder onder de nieuwe naam Exterioo Tuinmeubelen. Met meer beleving, service, advies en inspiratie. Kortom, met alles om van je tuin of terras een plek te maken vol dromen en herinneringen.

Wat verandert er voor jou?

Je geniet vanaf nu van onze betere service en beleving. En over je voorgaande aankopen hoef je je geen zorgen te maken: je garantie is bij Exterioo nog steeds geldig. Je account op onze website verandert ook niet. Je kan daar nog steeds terecht met al je vragen.

video

Exterioo: hoe buiten, hoe beter

Buiten heeft geen sluitingstijd. Je bent er welkom op elk moment van de dag. Ga dus voor onvergetelijke buitenmomenten vol geluk.
Het ultieme buitengevoel zelf ervaren? Kom langs in een van onze showrooms. Of ontdek hier ons ruim assortiment.

Mooie herinneringen gemaakt in je tuin of op je terras? Deel ze dan met #exterioo en tag ons met @exterioo.be en maak elke maand kans op een waardebon van €200.


Merken bij Exterioo

Bristol à la carte
Bristol Essentials
Vinci