• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

4 outdoor trends voor 2021

Van buitenzijn terug naar samenzijn

2020 was een speciaal jaar. Een jaar dat ons leerde dat buitenleven heel wat te bieden heeft. Dat wat binnen kan, buiten nóg beter wordt, samen met vrienden en familie. Ons nieuw assortiment staat dan ook in het teken van de natuur en het samen zijn. Maak van je terras en tuin nu al de gezelligste plek, want in 2021 koppelen we buitenzijn terug aan samenzijn.

1. Luxueus keramiek

Outdoor trends 2021: Luxueus keramiek

Met een volkeramisch tafelblad maak je een stijlstatement. Het oersterke natuurlijke materiaal is bijzonder geschikt voor buiten en ook zeer elegant. In 2021 zullen we echter expressievere prints zien verschijnen die nauw aanleunen bij natuursteen en marmer.

2. Back to nature

Outdoor trends 2021:  Back to nature

In 2020 maakte hout haar comeback en dat wordt in 2021 alleen maar versterkt. Natuurlijke en klassieke materialen zoals keramiek en hout worden gecombineerd met weersbestendige rope (vlechtwerk met een natuurlijke look dat toch zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam is). Aardse neutrale tinten zoals beige, bruin en groen matchen hierbij perfect.

3. Rond de tafel!

Outdoor trends 2021: Rond de tafel

Met onze vingers gekruist tellen we af naar een zomer vol barbecues en gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. We snakken naar samenzijn, gelukzalige momenten en nieuwe herinneringen om te koesteren. En hoe kan zoiets beter dan aan een ronde tafel? Klets gezellig met iédereen rond de tafel met de Donato-eettafel, Carascotafel of de Rondino picknickbank in full aluminium.

4. Fluïde aluminium

Outdoor trends 2021:  Fluïde aluminium

Fluïde, een buzzwoord over de kwaliteit van het waarschijnlijk herhaaldelijk en onverwacht veranderen, omschrijft ook een nieuwe design trend. Hoe veranderlijk de wereld ook is, sommige materialen zoals aluminium evolueren mee en sluiten zich harmonieus aan bij alle trends of architecturale stijlen. We introduceren zo enkel tijdloze full alu lounges die zeer strak ogen maar ook bijzonder onderhoudsvriendelijk zijn.


* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.