• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Blind Gekocht: kies voor een tuin die je blijft verrassen!

Een huis met een tuin of een ruim terras: het blijft dé droom van iedereen. En dus ook van de deelnemers aan het nieuwste seizoen van Blind Gekocht op Play4. Als er één ding hoog op het wensenlijstje van de kandidaten staat, dan is het wel een gezellige buitenruimte – knap ingericht met stijlvolle tuinmeubelen van bij Exterioo.

Herzele

Zoveel mogelijk buiten leven: dat is ook het plan van de grote familieclan die sinds hun Blind Gekocht-avontuur naast elkaar woont in Herzele. De twee familiewoningen zijn volledig van elkaar gescheiden zijn maar in de ruime tuin leven de drie generaties samen. En daar maken ze beter veel gebruik van. Want op mooie dagen liggen defrisse lucht, de vitamine D en het gefluit van de vogeltjes er voor het grijpen. 

Ook de hele zomer in je tuin spenderen? Lees hier hoe!

Antwerpen

De grootste droom van Linda en haar zoontje Daan was een gezellige thuis in het hartje van Antwerpen, met een tuintje om tot rust te komen. Het team van 'Blind Gekocht' toverde hun stadskoertje om tot een oase van rust. Wat een prachtig resultaat! Benieuwd hoe jij alles uit je kleine tuin of terras haalt? Lees onze tips!

Blankenberge

Het koertje aan het huis van Ann-Sophie en Maxim in Blankenberge bleek erg klein en was langs alle kanten ingesloten door muren. Niet bepaald een droomtuin dus. Met enkele potplanten en gezellige loungemeubels toverde interieurarchitecte Kelly het toch om tot een gezellige oase op een boogscheut van ’t zeetje. En dat kan jij ook!

Benieuwd geworden naar ons assortiment?

Loungesets
Tuintafels
Tuinsets
Tuinstoelen

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.