• Gratis aanhuislevering

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (ma-zat)

  • 33 Exterioo showrooms

Ook dit jaar hebben we weer een tuin die je verrast!

Het nieuwe seizoen van Blind Gekocht is weer begonnen op Play 4 en Goplay.be. En ook nu zijn we trotse partner en leveren we de meubelen aan voor het pand in Oosterzele. De wensen van Aisha en Robin waren niet min: drie slaapkamers, een grote garage voor de oldtimer én een leuke tuin. Binnen werd het een prachtige combinatie van Boho Chic en stijlvol modern, en dat trokken we maar al te graag door naar de tuin. De experts kozen terecht voor teak, met z'n natuurlijke charme en duurzaamheid een ware publieksfavoriet. De gezellige Cosito loungezeteltjes vormen de kers op de taart! 

Ben je ook zo enthousiast? Shop dan hier de look!

Throwback: dit waren de buitenruimtes van het vorige seizoen

Herzele

Zoveel mogelijk buiten leven: dat is ook het plan van de grote familieclan die sinds hun Blind Gekocht-avontuur naast elkaar woont in Herzele. De twee familiewoningen zijn volledig van elkaar gescheiden zijn maar in de ruime tuin leven de drie generaties samen. En daar maken ze beter veel gebruik van. Want op mooie dagen liggen defrisse lucht, de vitamine D en het gefluit van de vogeltjes er voor het grijpen. 

Ook de hele zomer in je tuin spenderen? Lees hier hoe!

Antwerpen

De grootste droom van Linda en haar zoontje Daan was een gezellige thuis in het hartje van Antwerpen, met een tuintje om tot rust te komen. Het team van 'Blind Gekocht' toverde hun stadskoertje om tot een oase van rust. Wat een prachtig resultaat! Benieuwd hoe jij alles uit je kleine tuin of terras haalt? Lees onze tips!

Blankenberge

Het koertje aan het huis van Ann-Sophie en Maxim in Blankenberge bleek erg klein en was langs alle kanten ingesloten door muren. Niet bepaald een droomtuin dus. Met enkele potplanten en gezellige loungemeubels toverde interieurarchitecte Kelly het toch om tot een gezellige oase op een boogscheut van ’t zeetje. En dat kan jij ook!

Benieuwd geworden naar ons assortiment?

Loungesets
Tuintafels
Tuinsets
Tuinstoelen