• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Hoe onderhoud ik mijn keramisch tafelblad?

Op zoek naar een blikvanger in je tuin die gemakkelijk in onderhoud en uiterst goed bestand is tegen alle weersomstandigheden? Een tuintafel met een keramisch tafelblad is de ideale oplossing.


Keramische tafelbladen zijn heel onderhoudsvriendelijk. Je kan deze beschermen en reinigen met de Bristol natuursteen beschermer en Bristol reiniger voor natuursteen. Deze breng je aan met een zachte doek of spons. Vergeet zeker niet om na het gebruik van deze producten jouw tafel na te spoelen met lauw water. Voor dagelijks onderhoud volstaat een vochtige doek.

De perfecte look van jouw keramische tafelblad behouden


Let op! Een keramisch blad is erg gevoelig voor zuren, harde schuurmiddelen en agressieve chemische producten. Het mag dan ook nooit met schuurmiddelen of chemische producten schoongemaakt worden. Deze kunnen je blad namelijk onherstelbaar aantasten. Komen er toch bijtende stoffen op het blad terecht? Verwijder deze dan zo snel mogelijk om blijvende schade te voorkomen.

Keramiek is sterk bestand tegen slijtage en krassen, maar het is uiteraard niet onverwoestbaar. Scherpe voorwerpen kunnen nog steeds schade veroorzaken aan het blad. Daarnaast is het blad niet 100% stootvast, de randen van het blad blijven kwetsbaar.

Heb je nog vragen?

Laat je adviseren door de experts in onze showrooms of door onze online tuinmeubelspecialist. Zij zullen je zeker en vast verder kunnen helpen.

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.