• Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • Tot 5 jaar Exterioo garantie

  • 30 Exterioo showrooms

Hoe kies ik de perfecte tuintafel?

COMBINEER ZELF EN STEL DE PERFECTE TUINTAFEL SAMEN

Hoe vind je de tuintafel die perfect in jouw tuin of op jouw terras past? Eén ding is zeker, bij Exterioo vind je tussen al de keuze zeker jouw ding. We hebben onze filters op de website zo gemaakt dat je stapsgewijs je perfecte tafel samenstelt. 

Kies je voor een verlengbare of vaste tuintafel? Een verlengbare tuintafel heeft natuurlijk heel wat voordelen, extra plaatsen zijn zo gecreëerd.

Vaste tuintafels

     

Verlengbare tuintafel

De keuze van het materiaal is natuurlijk even belangrijk. Het materiaal geeft look & feel aan je tafel en bepaalt welke stijl je tuin- en terrasinrichting krijgt. Een teak tafelblad geeft een rustiekere en landelijke sfeer, terwijl een tafelblad in glas strakker en moderner oogt. Maar ook een keramisch tafelblad of een blad in Trespa behoort tot de mogelijkheden. Kies daarbij de perfecte kleur in combinatie met het onderstel en de tafel van je dromen is zo samengesteld.

Teak tafelblad

     

Glazen tafelblad

     

Keramisch tafelblad

   

Ook in materiaal en kleur van het onderstel (de tafelpoten) heb je keuze te over. Teak combineert met teak, maar aluminium combineert perfect met verschillende materialen. Zo is een aluminium onderstel met een teak blad de perfecte mix voor tuinliefhebbers die graag het beste van de twee willen. De combinatie met glas of keramiek zorgt dan weer voor een strak en modern uitzicht.

Teak tafelpoten

     

Aluminium tafelpoten

     

Bijna al onze tuintafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bij zowel de rechthoekige, vierkante als ronde tafels hebben we er steeds voor gezorgd dat je weet hoeveel personen en dus stuinstoelen er rond de tafel kunnen. Dat zorgt maakt het ook alweer wat gemakkelijker om te kiezen.

Door gebruik te maken van onze filters vind je in een handomdraai de tuintafel die perfect bij je past!

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022. De extra kortingen van €75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.